GAYA bersahaja kanak-kanak dengan rekaan baju yang selesa.
Siti Nadirah Hafidzin
siti_nadirah@hmetro.com.my

Comel, ceria dan selesa. Tiga faktor itu menjadi keutamaan kepada setiap ibu bapa dalam mencari busana buat si kecil tersayang.

Tidak perlu terlalu sarat dengan perincian, rekaan santai dengan gabungan material berkualiti sudah cukup untuk memberi keselesaan terutama ketika cuaca panas terik.

Lebih menarik sekiranya pakaian digayakan itu rekaan eksklusif yang dihasilkan mengikut saiz serta rekaan digemari si ibu juga anak.

Memberi kelainan dalam rekaan busana bayi dan kanak-kanak termasuk baju-T, gaun, seluar, baju panas, kurung selain pelbagai jenis rekaan yang ditempah menjadikan Oshka.Co antara jenama pilihan terbaik.


SEDONDON bersama ibu tersayang.

Pengasasnya Norshahida Kamaruzzaman berkata, hampir semua rekaan keluarannya selesa dan sesuai untuk kanak-kanak yang sentiasa bergerak aktif.

“Saya sendiri mempunyai dua anak kecil menyebabkan saya faham betapa pentingnya sepasang pakaian yang selesa dan sesuai untuk kanak-kanak.

“Ia juga turut mempengaruhi emosi kanak-kanak dan bayi kerana sekiranya memakai pakaian tidak bersesuaian terutama ketat atau panas menyebabkan si kecil meragam sepanjang masa,” katanya.


BERGAYA dan selesa.

Menurutnya, oleh kerana dia menerima tempahan, hampir kebanyakan pelanggan memberikan fabrik sendiri namun ada juga yang memilih fabrik sedia ada.

“Saya juga akan memberi kebebasan kepada pelanggan menentukan rekaan sendiri namun dalam masa sama tetap mementingkan keselesaan.

“Selain selesa, semua rekaan kami adalah terkini dan ceria. Ia amat penting bagi memastikan emosi kanak-kanak sentiasa dalam keadaan baik terutama ketika menghadiri majlis atau ke pusat beli-belah,” ujarnya.


COMEL dan bergaya.

Artikel ini disiarkan pada : Sabtu, 4 Ogos 2018 @ 1:36 AM